Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning i innovation och entreprenörskap

På institutet för innovation och entreprenörskap kan du läsa fristående kurser på grundnivå. Du kan också välja att läsa något av våra två mastersprogram. Vi erbjuder ett inom innovation (Innovation and Industrial Management) och ett inom entreprenörskap (Knowledge-based Entrepreneurship).

Du kan också läsa forskarutbildning inom innovation och entreprenörskap.

Mer information om våra kurser och mastersprogram hittar du i menyn.

Resestipendier till mastersstudenter från Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur

Studenterna på mastersprogrammen Innovation and Industrial Mangement (IIM) och Knowledge-based Entrepreneurship (KBE) har möjlighet att söka Stenastiftelsens resestipendier. Stenastiftelsen avsätter under en tioårsperiod, med början 2012, en miljon kronor per år till resestipendier. Stipendierna ska möjliggöra för studenter att besöka utländska universitet för att skriva sitt examensarbete och skapa egna internationella nätverk. Mottagarna av stipendierna ska i huvudsak verka inom stiftelsen prioriterade forskningsområden. Dessa är kultur och hälsa, samt innovation och entreprenörskap.

Läs mer om stipendierna från Sten A Olssons Stiftelse här

Vill du veta mer?

Kontakta gärna vår studievägledare för mer information.

Tanja Feltsen
svl.es@handels.gu.se
Tel: 031-786 1407

Studentexpedition

Expeditionens öppettid

Måndag kl 12:00-15:00

Kontakt

student.es@handels.gu.se
031-786 4746
Viktoriagatan 13, 5 tr.

Mer information

Mer information om utbildning och forskning inom innovation, entreprenörskap och management av intellektuella tillgångar hittar du på institutets hemsida: Institutet för innovation och entreprenörskap

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2018-12-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?