Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hani Elzoumor

Doktorand

Hani Elzoumor
Doktorand
hani.elzoumor@gu.se

Postadress: Box 625, 40530 Göteborg
Besöksadress: Viktoriagatan 13 , 41125 Göteborg


Institutet för innovation och entreprenörskap vid Institutionen för ekonomi och samhälle (Mer information)
Box 625
405 30 Göteborg
Fax: 031-786 4970
Besöksadress: Viktoriagatan 13 , 411 25 Göteborg

Om Hani Elzoumor

Jag är doktorand i innovation, entreprenörskap och management av intellektuella tillgångar vid Institutet för innovation och entreprenörskap (IIE). Mina forskningsintressen är: innovationsprocesser och strategier för nystartade företag och små och medelstora företag, omstörtande teknologier, innovationssystem, samarbetsarenor och projekt, samarbetsdynamik och entreprenöriella processer, främst ur ett ekonomiskt perspektiv.
Jag har en meritlista i akademin sedan 2011 som lärare och forskningsassistent i nationalekonomi vid universitetet i Kairo, Egypten. I Sverige har jag varit engagerad i samarbetsforskning och tillämpat aktiviteter med vissa forskningsarenor och icke-statliga organisationer i Göteborg, med fokus på frågor om innovation och hållbarhetsomvandling i västra Sverige. Mitt doktorandprojekt är en del av ett större forskningsprogram vid IIE som undersöker kunskapsintensiva entreprenöriella ekosystem inom Västra Götalands län i ett antal utvalda branscher, med direkta implikationer när det gäller politiska rekommendationer för offentliga och privata organisatoriska enheter.

På andra webbplatser

Forskningsområden

  • Innovationsprocesser och strategier
  • Entreprenörskap
  • Samarbetsplattformar
  • Innovationssystem
  • startup och små och medelstora företag
Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2016-03-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?