Richard C. Malmstens pris för bästa uppsats 2020

Nyhet: 2020-06-24

Varje år delar Stiftelsen Richard C. Malmstens minne ut ett pris för bästa uppsats inom respektive mastersprogram på Handelshögskolan. Denna utmärkelse har givits sedan mastersprogrammen startade 1997 och priset är 10 000 SEK för varje författare.

Vinnarna på Innovation and Industrial Management

Inom programmet Innovation and Industrial Management var det Austeja Bernataviciene och Hellena Negatu som hade den vinnande uppsatsen, med titeln "It gives more than it takes - A Case Study of the platform CLOSER”.

Bild: Austeja Bernataviciene och Hellena Negatu

Vinnarna inom entreprenörskapsprogrammet

Inom programmet Knowledge-based Entrepreneurship vann Carl Larsson och Johan Horn med uppsatsen ”Challenging Traditional Growth Strategies: An exploratory single case study on how Forza Football designs user involvement growth strategies to enable viral growth”.

Bild: Carl Larsson och Johan Horn

Stort grattis till vinnarna av Malmsten Award!

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2020-02-18