Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Maureen McKelvey invald i Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien

Nyhet: 2017-12-05

Bild på MaureenMcKelveyKungl. Ingenjörsvetenskaps- akademien (IVA) har valt in Maureen McKelvey, professor på Institutet för innovation och entreprenörskap, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet som ny medlem. IVA har tolv olika avdelningar inom teknik och ekonomi. Maureen McKelvey väljs in i avdelning VI - Företagande och ledarskap.

Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien har som syfte att till nytta för samhället främja teknisk och ekonomisk vetenskap och näringslivets utveckling och består av beslutsfattare och experter från näringsliv, akademi och förvaltning. Det är en öppen och oberoende akademi som bygger broar mellan forskning, näringsliv och politik.

- Jag är djupt hedrad över att bli vald som ledamot i IVA eftersom Sverige är beroende av ett nära samspel mellan teknik, globala företag och universitet för att främja social utveckling och ekonomisk tillväxt. Som ledamot av IVA vill jag bidra till att stärka denna samverkan ytterligare, säger Maureen McKelvey.

Läs IVAs pressmeddelande.

AV:

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2020-02-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?