IIE-forskare presenterade tre artiklar om medicinsk innovation och patent på Geoinno2020

Nyhet: 2020-01-31

Maureen McKelvey, Elena Mas Tur och Rögnvaldur Saemundsson från Institutet för innovation och entreprenörskap presenterade tre artiklar på konferensen Geoinnov 2020 i Stavanger, Norge. De två artiklarna som McKelvey och Saemundsson skrivit behandlar medicinsk innovation. En av artiklarna handlar om den långsiktiga utvecklingen av samverkan mellan universitet och industri genom akademiskt engagemang i medicinteknik. Den andra handlar om innovationsstyrning kring experiment genom klinisk forskning, med Macchiarini-fallet som exempel. Mas Tur, som är Bromanstipendiat på IIE, presenterade en artikel om patent.

Geoinno2020 är en viktig konferens om ekonomi, teknik och innovation, satt i relation till ekonomisk geografi. Mer information om konferensen hittar du på geoinno2020.com

Hälsningar från Rögnvaldur och Maureen, i Stavanger, Norge.

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2020-02-18