Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
Ethan Gifford fick sin doktorsexamen på doktorspromotionen 2017

Nyhet: 2017-10-27

På fredagen den 20 oktober hölls under högtidliga former doktorspromotionen i Kongresshallen på Svenska mässan. 148 stycken doktorer och 13 stycken hedersdoktorer promoverades. En av de doktorer som promoverades var Ethan Gifford vid Institutet för innovation och entreprenörskap vid Handelshögskolan och som disputerade i april 2017.

Ceremonin startade klockan 15 då doktorerna promoverades. Efter ceremonin väntade mingel, pampig bankett med underhållning innan dansen tog vid.

- Kvällen bjöd på en rolig blandning av konst, dans, dikter och musik, med ett inspirerande tema och en underbar bankett! Definitivt en kväll att komma ihåg! säger Ethan.

Doktorspromotionen är universitetets främsta högtid och är i första hand till för dem som nyligen genomgått forskarutbildning och avlagt doktorsexamen. Vid promotionen får föregåendes läsårs nya doktorer samt jubeldoktorer ta emot sina insignier som bevis på sin ställning vid universitetet. Vid högtidligheten promoveras också ett antal hedersdoktorer. Det handlar om personer som hedras därför att de, inom eller utom landet, på ett förtjänstfullt sätt bidragit till forskningen vid vårt universitet.

AV:

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2017-10-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?