Ansökan till Stenastiftelsens resestipendium är nu öppen!

Nyhet: 2018-11-19

Studenterna på mastersprogrammen Innovation and Industrial Mangement (IIM) och Knowledge-based Entrepreneurship (KBE) har möjlighet att söka Stenastiftelsens resestipendier. Stipendierna ska möjliggöra för studenterna att gästa utländska universitet och företag i samband med deras examensarbeten på mastersnivå och skapa egna internationella nätverk. Mottagarna av stipendierna ska i huvudsak verka inom de av stiftelsen prioriterade forskningsområdena, d v s Kultur och Hälsa, samt Innovation och Entreprenörskap.

Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur avsätter två miljoner kronor per år till resestipendier. Stipendiet omfattar 30 000 kronor per person.

Välkommen att söka Stenastiftelsens resestipendium. Sista ansökningsdag är 8 januari 2019.

Ansökningsblankett

Läs reseberättelse från tidigare stipendiater.

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2017-10-27