Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Delta i West Pride 2017

Nyhet: 2017-06-05

I år pågår konst- och kulturfestivalen West Pride den 7-11 juni 2017. Göteborgs universitet är en partner till West Pride och ställer sig stolt bakom West Prides värdegrund om alla människors lika värde.

Göteborgs universitet arrangerar och medverkar i flera programpunkter under årets festival, bland annat hålls korta forskarföreläsningar i Stadsbibliotekets hörsal och en föreläsning om stjärnfamiljejuridik med Erik Mägi på Världskulturmuseet. Dessutom arrangerar studentorganisationer och andra föreningar med kopplingar till Göteborg universitet egna programpunkter och flera forskare och andra medarbetare deltar i olika programpunkter.

Gå med universitetet i regnbågsparaden
I år hålls regnbågsparaden på lördagen den 10 juni. Paraden avgår från GöteborgsOperans parkering klockan 15:00. Samling är klockan 14:00. Håll utkik efter universitetets banderoll och flaggor!

Lär mer om Göteborgs universitets medverkan i West Pride på gu.se/westpride

Läs mer om West Pride och ta del av hela programmet på westpride.se
 

AV:

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2014-08-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://es.handels.gu.se/avdelningar/avdelningen-for-ekonomisk-historia/nyheter/nyheter-detalj//delta-i-west-pride-2017.cid1473782
Utskriftsdatum: 2018-02-20