Bokrelease 30 maj, Vårdstölden av John Lapidus

Nyhet: 2018-05-28

På onsdag 30 maj släpps John Lapidus bok Vårdstölden. John Lapidus är forskare i ekonomisk historia på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och i boken Vårdstölden visar han hur den gemensamma välfärden under det sista decenniet har fått sällskap av ett dolt alternativ; ett system där halvprivata lösningar växer på kollektivets bekostnad.

I samband med att boken släpps anordnas en bokrelease med en kort presentation på Piazzan, Viktoriagatan 13, med start klockan 18:15 Boken kommer att finnas till försäljning till releasepris.

Mer om boken hos förlaget: http://www.leopardforlag.se/bok/vardstolden/

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2018-10-09