13th Sound Economic History Workshop

Welcome to the 13th Sound Economic History Workshop in Gothenburg.

We are looking forward to meeting you in Gothenburg!

Svante Prado, Dimitrios Theodoridis, Alexandra Lopez Cermeno and Jacob Weisdorf

Venue

The workshop will be held at Viktoriagatan 13, at the School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg, in the center of Gothenburg.

Schedule

Download the schedule for the workshop here.

Schedule: Sound Economic History Workshop

Svante Prado

E-mail: svante.prado@econhist.gu.se

Phone: +46 768 72 00 59

Dimitrios Theodoridis

E-mail: dimitrios.theodoridis@econhist.gu.se

Hotel

We recommend that you stay at Hotel Flora, which is situated on walking distance from the School of Business, Economics and Law.

Gothenburg

If you are planning to stay longer in Gothenburg you can find more information about the city and what to do, on the Gothenburg Official Visitor Guide.

Funding

The workshp is funded by Partnerprogrammets internationaliseringsstöd and Jan Wallanders och Tom Hedelius stiftelse.

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2018-09-06