Kalendarium

Joakim Dungel Lecture: Banned? Legal conundrums on biological, chemical, and nuclear weapons

Tid: 2018-02-23 kl 13:00,
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Malmstenssalen

Evenemangstyp: Seminarium

The 2018 edition of the Joakim Dungel Lectures in International Justice will take place on 23 February 2018 at Gothenburg University.

Free Movement of Legal Sources - a Possible Future of European Private Law? the Kurt Grönfors Lecture

Tid: 2018-04-19 kl 14:15,

Evenemangstyp: Seminarium

The Annual Kurt Grönfors Lecture was established in 2013 to commemorate Professor Kurt Grönfors's contribution to collaborative research at the School of Business, Economics and Law.

Föreläsare: Thomas Wilhelmsson is Professor of Civil and Commercial Law at the University of Helsinki, Finland. He is the former Rector and now Chancellor of the University. As researcher professor Wilhelmsson has published books and articles in thirteen languages in contract law, insurance law, consumer law, the law of partnerships, tort law, European Community law and legal theory.

Länk till skapat RSS-flöde

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2013-09-17