Pris till de bästa masteruppsatserna på Handelshögskolan i Göteborg

Nyhet: 2017-06-15

Efter två krävande år på Handelshögskolans masterprogram diplomerades 287 studenter vid en högtidlig examensceremoni i Konserthuset i Göteborg den 14 juni. Under ceremonin prisades också de bästa uppsatserna från de nio programmen med ”The Malmsten Award”.

Handelshögskolans masterprogram ges på engelska och attraherar studenter från hela världen. Bland de som diplomerades i går fanns personer från bland annat Tyskland, USA, Kina, Iran, Grekland, Italien, Storbritannien och Island. Ända sedan starten 1997 har programmen stöttats av Stiftelsen Richard C Malmstens minne, bland annat genom utmärkelsen ”The Malmsten Award for Best Thesis” som tilldelas den bästa uppsatsen inom varje program. Studenterna bakom uppsatserna får 10 000 kr var i stipendium.

Mottagare av ”The Malmsten Award 2017” (per program):
Knowledge-based Entrepreneurship: Eike Lars Bausback
Finance: Joel Johansson och Tor Fardell
Economics: Hendrik Jahns
International Business and Trade: Emelie Karlsson and Sofia Rundcrantz
Innovation and Industrial Management: Anna Nyberg och Malin Åberg
Logistics and Transport Management: Jacqueline Karlsson och Helena Melin
Accounting: Robert Filipsson och Naeem Tahir
Management: Stina Svanå och Jessica Rosengren
Marketing and Consumption: Francesco Miretti

Mottagare av The Malmsten Award 2017

För ytterligare information kontakta: