Hur ska resultatagendan för svenskt utvecklingssamarbete utformas?

Nyhet: 2017-06-20

Efterfrågan på resultat inom internationellt utvecklingssamarbete har ökat under de senaste årtiondena. Trots att många utvecklingsaktörer är överens om behovet av att förbättra resultatrapporteringen finns det ingen allmän definition av vad ett resultat är eller vad den så kallade resultatagenda innebär. Med exempel från svenskt utvecklingssamarbete och svenska utvecklingsrelationer med Uganda utforskar Therese Brolin, doktorand i kulturgeografi vid Göteborgs universitet hur utvecklingsaktörer formulerar resultatagendan.

Läs artikeln här.

Sidansvarig: Kajsa Folmeus Strandberg|Sidan uppdaterades: 2016-04-30